به صورت مشترک؛

آیین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

630c7c7e23473

آیین مشترک آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها روز سه‌شنبه ۲۷ شهریور برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، آیین مشترک آغاز سال تحصیلی 1404-1403 حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در آستانه سالروز ولادت باسعادت پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله برگزار می‌شود.

این برنامه به میزبانی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و به‌ صورت مشترک با جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها روز سه شنبه 27 شهریور ساعت ۹:۴۵ تا ۱۲ در سالن همایش‌های آیت‌الله شرعی(ره) مرکز مدیریت اجرا می‌شود.

سخنرانی آیت‌الله اعرافی رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین فاضل مدیر حوزه های علمیه خواهران، خانم برقعی مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و جمعی از طلاب شاخص در زمینه علمی فرهنگی هنری و حضور بانو کلرژوبرت نویسنده فرانسوی از جمله برنامه‌های این مراسم است.

این برنامه به‌ صورت سراسری با پخش زنده از طریق پیوند https://live.whc.ir قابل مشاهده است.