معرفی برندگان مسابقه «سفیران آیه‌ها» در پیاده روی اربعین

Untitled

اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با هدف بهره‌مندی از فضای مناسب پیاده روی اربعین  در جهت ایجاد فضای انس با قرآن در بین عزاداران، طرح سفیران آیه ها را در بین شرکت‌کنندگان در این مراسم با شکوه برگزار  کرد.

به گزارش روابط عمومی، خانم معصومه شریفی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: جدول اسامی برندگان طرح قرآنی اربعین با عنوان «سفیران آیه ها» در کانال اداره قرآن اعلام شد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: چهار نفر از برندگان این مسابقه از مبلغان قرآنی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها هستند که کمک هزینه سفر مشهد را دریافت می‌کنند.

وی افزود: این مسابقه به همت اداره قرآن و حدیث با همکاری جامعه قرآنی عصر، زیر نظر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، به جهت انس زائران حسینی با همکاری مبلغان فعال و ایجاد رغبت به انس  قرآن برگزار شد.

شریفی گفت: سرکار خانم ها پروانه عبداللهی، فاطمه صابری، اکرم سادات رضوی و الهه نجفی از طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در این طرح به عنوان برگزیده معرفی شدند.