انتصاب مسئول دفتر مدیر جامعه الزهرا

انتصاب 114

سرکار خانم برقعی در حکمی سرکار خانم میرزاده را به عنوان مسئول دفتر مدیر جامعه الزهرا علیها‌السلام منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در بخشی از حکم انتصاب سرکار خانم زهره السادات میرزاده آمده است:

نـظر به مراتب تعهد و توانمندی های علمی و اجرایی، به موجب این حکم سرکارعالی را با حفظ سمت بعنوان «مسئول دفتر مدیر جامعه الزهرا (علیها‌السلام) » منصوب می نمایم.

ایجاد هماهنگی و تعامل هرچه بیشتر میان معاونت ها، دفاتر و ادارات کل؛ ایجاد تسهیل در روابط سازمانی و برون سازمانی؛ تسریع در روند پاسخ­گویی به مراجعین محترم و مکاتبات دفتر مدیریت؛ پی­گیری مکاتبات و دستورات مدیر؛ برنامه ریزی مناسب و دقیق جلسات و بازدیدها؛ تکریم ارباب رجوع و انجام راهنمایی های لازم اداری به اساتید، کارکنان و طلاب؛ ضمن بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود با حسن تدبیر نسبت به پیشبرد شایسته این امور مورد تاکید است.

گفتنی است، سرکار خانم میرزاده پیش از این مسئولیت بخش بین الملل سرای حضرت خدیجه علیهاالسلامرا بر عهده داشت.