برگزاری محفل دورهمی کاروان همپای قافله‌۸

محفل دورهمی کاروان همپای قافله‌۸ با سخنرانی استاد خیری و ذکر مصیبت اهل‌بیت علیهم‌السلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، محفل دورهمی کاروان همپای قافله۸ در محل اسکان کربلای معلی برگزار شد.

در این محفل، سرکار خانم افسانه خیری با بیان اینکه انسان دارای دو بعد جسمانی و روحانی است، اظهار داشت: خداوند متعال می خواهد انسان به کمال برسد، بنابراین هدف از خلقت انسان، رسیدن او به کمال است.

استاد و مبلغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: اگر کسی هدف را بداند، می تواند برنامه ریزی کند تا به آن هدف برسد.

خیری با بیان اینکه تمام واجبات در برابر امر به معروف و نهی از منکر قطره ای در برابر دریا است، تصریح کرد: خداوند متعال تکلیف ما را مشخص کرده و نمی توانیم نسبت به امر به معروف و نهی از منکر بی تفاوت باشیم.

وی با اشاره به آیه شریفه ۹۶ سوره اعراف، "وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَٰكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ"، عنوان کرد: وظیفه شناسی مهم است اینکه بدانید در لحظه چه وظیفه ای دارید.

استاد و مبلغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه گاهی جای خدا در زندگی ما خالی است، خاطرنشان کرد: حضرت زینب سلام‌الله‌علیها عاشق برادش امام حسین علیه‌السلام بود و برای ازدواج شرط کرده بود که امام حسین علیه‌السلام را در سفرها همراهی کند، اما وقتی در برابر خدا قرار گرفت، فرمود خدایا این قربانی ناچیز را از من بپذیر.

خیری در ادامه بیان داشت: شما باید با هرآنچه که در دل دشمن ایجاد رعب کند جهاد کنید که حضور در پیاده روی اربعین و افزایش جمعیت از جمله این موارد است.

وی با اشاره به پذیرایی مردم عراق و دیگر کشورها در ایام اربعین حسینی، تصریح کرد: جامعه امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف در دوران پس از ظهور اینگونه است.

استاد و مبلغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پایان توصیه کرد: سعی کنیم از این فرصت باقیمانده استفاده کنیم.

در ادامه این محفل، ذکر مصیبت امام حسین علیه‌السلام و سینه زنی با حضور مداحان اهل بیت علیهم‌السلام برگزار شد.

همچنین جمعی از طلاب هندی در ذکر مصیبت امام حسین علیه‌السلام همسرایی کردند.