جلسات توجیهی مبلغان کاروان همپای قافله برگزار شد

همپای قافله

معاون تبلیغ و امور فرهنگی از تشکیل دو جلسه توجیهی برای زائر مبلغان و مبلغان راهبر کاروان همپای قافله 8 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سرکار خانم شریفی در جلسه توجیهی مبلغان و مبلغان راهبر کاروان همپای قافله 8 که روز 22 مرداد به صورت برخط برگزار شد، به تبیین ضرورت و جایگاه همایش جهانی پیاده‌روی اربعین و اهداف و برنامه‌ریزی هدفمند مسئولان فرهنگی و تبلیغی قافله پرداخت.

در این جلسه مدیران اداره کل فرهنگی، اداره قرآن و حدیث، اداره کل تبلیغ و اداره تبلیغ مجازی نیز برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را بیان کردند.

جلسه دوم این نشست توجیهی روز 24 مرداد با حضور مبلغان راهبر در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد. در این جلسه خانم شریفی به نقش تاثیرگذار مبلغان در تبلیغ معارف دینی برای زائرین اربعین پرداخت و ضمن تبیین رویکرد تبلیغی و فرهنگی کاروان امسال، وظیفه دیگر مبلغان را راهبری طلاب زائر در قالب کارورزی تبلیغ دانست.

در این جلسه مدیران کل اداره فرهنگی و تبلیغی نیز به بیان مطالبی در خصوص نحوه عملکرد و فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی پرداختند. همچنین مدیر اداره قرآن و حدیث طرح قرآنی، سفیر آیه ها را تبیین و در پایان بسته های قرآنی ویژه این طرح و هدیه فرهنگی به مبلغان اهدا شد.