حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نمایش «سفیره الحسین»

photo_2024-08-01_10-04-58

سرکار خانم برقعی با حضور در نمایش «سفیره الحسین» از دست اندرکاران این نمایش قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه جمعی از مسئولان در اجرای نمایش «سفیره الحسین» حضور یافتند.

جمعی از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اجرای این نمایش حضور داشتند.

خانم زهرا شیرودی هستم طلبه سطح 3 رشته  کلام اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که دستیار کارگردان و مدیر صحنه در نمایش سفیره الحسین بود، اظهار داشت: این تئاتر پنجمین اثر نمایشی کانون حنان است که متشکل از 4 نفر از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و 2 نفر از دانشجویان دغدغه مند است و در راستای ایفای نقش تبلیغی خود در راه اعتلای فرهنگ عاشورایی شروع به برنامه ریزی این تئاتر کردند.

این طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: این تئاتر  داستانی روایت گونه از ماجرای اسارت آل الله در دربار یزید را به نمایش در میاورد. و در 5 روز در سالن کوثر سازمان تبلیغات برای عموم بانوان علاقه مند به اجرا درآمد.

سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پایان این نمایش، از بانوان طلبه فعال در این نمایش قدردانی کرد.