پنجمین شماره فصلنامه علمی تخصصی مطالعات تفسیری آلاءالرحمن منتشر شد

آلاءالرحمن

پنجمین شماره از فصلنامه علمی تخصصی مطالعات تفسیری آلاءالرحمن گروه علمی تربیتی تفسیر و علوم قرآن جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، فصلنامه علمی تخصصی مطالعات تفسیری آلاء الرحمن به همت گروه علمی تربیتی تفسیر و علوم قرآنی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با مدیرمسئولی دکتر سیدحسین شفیعی دارابی و سردبیری دکتر محمدتقی سازندگی منتشر شده است.

در این شماره، مقالاتی با عناوین«برر‌سی تطبیقی شأن نزول آیه شراء در تفاسیر شیعه و سنی» نوشته‌‌ هدی بستانی/ سید حسین شفیعی دارابی/ فاطمه صابری؛ «واکاوی و نقد شبهه ابن تیمیه در مورد شأن نزول آیه ولایت» به قلم آمنه شهبازی/ سید حسین شفیعی دارابی؛ « بررسی تطبیقی شأن نزول آیه تبلیغ در منابع تفسیری شیعه و اهل سنت» به قلم زهرا لطفی افین /  سیدحسین شفیعی دارابی؛ « نقد و بررسی چهار شبهه ابن‌تیمیه پیرامون شأن نزول آیه صادقین» به تألیف مریم شاه‌علی /  سیدحسین شفیعی دارابی؛ « بررسی تطبیقی مفهوم امامت از دیدگاه شیخ طوسی و علامه طباطبایی» به نگارش زهرا تام /  سیدحسین شفیعی دارابی منتشر شده است.

در راستای تعمیق و گسترش مطالعات قرآنی و توسعه‌ فرهنگ قرآن‌پژوهی، از‌ اساتید و پژوهشگران دعوت می‌شود مقالات پژوهشی در عرصه‌های تفسیر و علوم قرآن و یا مباحث میان‌رشته‌ای علوم قرآنی با سایر علوم را، جهت بررسی و انتشار آنها در فصلنامه علمی مطالعات تفسیری آلاءالرحمن، به سامانه فصلنامه ارسال نمایند.

گروه علمی تربیتی تفسیر و علوم قرآن جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها موضوعات پیشنهادی جهش تولید با مشارکت مردم، جهاد تبیین، بصیرت، دشمن شناسی در اولویت چاپ و بررسی قرار می‌دهد.

علاقه‌مندان جهت ارتباط و دسترسی به مقالات می‌توانند به سامانه فصلنامه به نشانی https://alaorahman.jz.ac.ir مراجعه کنند.