تشکیل 20 گروه ایده پردازی در اردوی «راه روشن 3»

راه روشن 3-1

اردوی کوتاه مدت «راه روشن 3» با تشکیل 20 گروه 12 نفره و حضور استاد راهبر، استاد رهیار و طلبه همیار در هر گروه در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی، اردوی کوتاه مدت طلاب خوابگاهی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «راه روشن 3» در سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها در حال برگزاری است.

در این اردو که بیش از 230 داوطلب پذیرش طلاب خوابگاهی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال تحصیلی۱۴۰۴-۱۴۰۳ حضور دارند، شرکت کنندگان به 20 گروه 12 نفره تقسیم بندی شدند.

در هر گروه، یک استاد راهبر، یک استاد رهیار و یک طلبه همیار حضور دارند و شرکت کنندگان را در این اردو همراهی می‌کنند.

اساتید راهبر و رهیار در این اردو و در گروه‌های تشکیل شده، به تبیین اهداف حوزه و مسیر طلبگی می‌پردازند و داوطلبان با نقشه راه طلبگی آشنا می‌شوند.

شرکت کنندگان در این اردو با روش حل مسئله، شناخت مسئله، بارش فکری، سنجش راه حل، تکمیل بوم ایده پردازی و غیره آشنا شده و هر یک از گروه‌ها با انتخاب یک موضوع به تکمیل بوم ایده پردازی می‌پردازد.

در سومین روز اردو، بوم‌های ایده پردازی با ارائه شرکت کنندگان مورد ارزیابی قرار گرفته و برترین گروه‌ها در مراسم اختتامیه مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

مراسم اختتامیه عصر روز دوشنبه 8 مرداد در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.