آغاز اردوی کوتاه مدت «راه روشن۳»

photo_2024-07-27_08-09-09

اردوی کوتاه مدت «راه روشن۳» با حضور بیش از ۲۳۰ داوطلب ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از امروز آغاز شد و تا سه روز ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی، اردوی کوتاه مدت «راه روشن ۳» با حضور بیش از 230 نفر از داوطلبان پذیرش طلاب خوابگاهی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از امروز آغاز شد.

اردوی کوتاه مدت «راه روشن ۳» به عنوان اردوی گزینشی طلاب خوابگاهی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با هدف شناخت و احراز صلاحیت توانمندی‌ها، استعدادها، ویژگی‌های شخصیتی و رفتاری داوطلبان در حال برگزاری است.

این دوره به مدت سه روز ادامه دارد و برنامه‌های متعددی از جمله برنامه‌های آموزشی از امروز با موضوعات آموزش حل مسئله، شناخت مسئله، بوم ایده‌پردازی، بارش فکری و غیره، برنامه‌های مختلف فرهنگی، تربیتی، تبلیغی و غیره در نظر گرفته شده است.

معاونت آموزش و تربیت، معاونت منابع انسانی و پشتیبانی، اداره رفاه و سلامت طلاب، اداره کل سنجش و پذیرش، اداره کل تربیتی، مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی، معاونت تبلیغ و امور فرهنگی و بخش‌های مختلف آموزشی در برگزاری این برنامه مشارکت دارند.