همایش خانواده مقاوم؛ چالش‌های اخلاقی در جهان متحول برگزار می‌شود

خانواده مقاوم

همایش بین‌المللی «خانواده مقاوم؛ چالش‌های اخلاقی در جهان متحول» از سوی مرکز تحقیقات زن و خانواده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی همایش بین‌المللی «خانواده مقاوم: چالش‌های اخلاقی در جهان متحول» 12 و 13 آذرماه 1402 در تهران و قم برگزار می‌شود.

«رویکردهای نظری به مقاومت پویا در برابر چالش‌های اخلاقی» اعم از "دین و مقاومت اخلاقی پویا"، "راهبری اهل بیت‌ (ع) در شرایط مقاومت و دستاوردهای آن برای راهبری مبتنی بر مقاومت در جهان معاصر"، "نظریه فرهنگی مقاومت پویا"، "روانشناسی مقاومت پویا"، "مقاومت پویا و گفتمان‌های خانواده در علوم اجتماعی"، "مقاومت پویا، از منظر فقه و حقوق" محور اول این همایش است.

محور دوم همایش «نقش‌های جنسیتی و مواجهه فعال خانواده با چالش‌های اخلاقی و تهدیدات نوپدید»، محور سوم «خانواده مقاوم، ارزش‌های اخلاقی و تحولات جنسی»، محور چهارم «خانواده مقاوم و مواجهه پویا با تحولات اقتصادی و پیامدهای اخلاقی آن»، محور پنجم «گروه‌ها و نهادهای خانواده بنیاد و مواجهه فعال با تهدیدات نوپدید»، محور ششم «رویکرد نظام تربیت رسمی به مقاومت پویای خانواده در جهان متحول»،محور هفتم «رویکرد حکمرانی به مقاومت خانواده در برابر تهدیدات نوپدید»، محور هشتم «خانواده مقاوم، ارزش‌های اخلاقی و جهان متحول، در ادبیات، هنر و رسانه»، محور نهم «خانواده مقاوم و پویا، تهدیدها و فرصت‌های فضای مجازی و فناوری‌های نوظهور»، محور دهم «مدیریت شهری، امداد اجتماعی و فرهنگی و خانواده مقاوم» و محور یازدهم «تاریخ اجتماعی و مقاومت پویای خانواده در برابر تحولات اخلاقی در جهان متحول» است.

علاقه مندان می توانند چکیده آثار خود را تا 30 شهریور 1402 به دبیرخانه این همایش ارسال و برای کسب آگاهی بیشتر به وبگاه این همایش به نشانی https://resistantfamily.wfrc.ac.ir/ مراجعه کنند.

دریافت پوستر همایش