تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون ورودی اختصاصی دکتری سال ۱۴۰۳ دانشگاه معارف اسلامی

تمدید دکترا دانشگاه معارف اسلامی

مهلت ثبت‌نام در آزمون ورودی اختصاصی دکتری سال ۱۴۰۳ دانشگاه معارف اسلامی تا 20 تیر 1403 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه معارف اسلامی تحت نظارت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴ ـ ۱۴۰۳ (ترم بهمن ۱۴۰۳) از طریق آزمون ورودی اختصاصی دکتری از میان برادران و خواهران طلبه (ویژه طلاب حوزه‌های علمیه) در دوره روزانه (تحصیل رایگان) و در رشته‌های مدرسی معارف قرآن و حدیث، مدرسی مبانی نظری اسلام، مدرسی انقلاب اسلامی، مدرسی اخلاق اسلامی و مدرسی تاریخ و فرهنگ و تمدن اسلامی دانشجو می‌پذیرد.

بر اساس مصوبه آموزش، مهلت ثبت‌نام اینترنتی در آزمون ورودی اختصاصی دکتری سال ۱۴۰۳ دانشگاه معارف اسلامی تا ۲۰ تیر ۱۴۰۳ تمدید شد.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://maaref.ac.ir/ مراجعه کنند.