کمیسیون تخصصی «سیره پژوهی امام حسن عسکری علیه‌السلام» برگزار می‌شود

کمسیون تخصصی سیره پژوهی امام حسن عسکری

کمیسیون تخصصی «سیره پژوهی امام حسن عسکری علیه‌السلام» به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کمیسیون تخصصی «سیره پژوهی امام حسن عسگری علیه‌السلام» از سوی انجمن تاریخ پژوهان با همکاری انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار  می‌شود.

سرکار خانم معصومه تقوی، سرکار خانم فاطمه علیپور، سرکار خانم آمنه خالقی فر ، سرکار خانم اعظم ابوالحسنی و سرکار خانم فاطمه غفاری نژاد ارائه کنندگان این کمیسیون هستند و سرکار خانم دکتر ناهید طیبی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید ناصر موسوی به عنوان ناقدان این جلسه حضور دارند.

همچنین دبیری علمی این جلسه را سرکار خانم زهرا مهرجویی به عهده دارند.

علاقه مندان جهت شرکت دراین کمیسیون می‌توانند از لینک مجازی http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ استفاده کنند.

این کمیسیون روز سه شنبه 10 آبان ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تشکیل می‌شود.