به همت تشکل بانوان زباندان جامعة الزهرا؛

نخستین نشست همایش الهیات خدمت برگزار شد

Screenshot_۲۰۲۴۰۶۰۸-۱۱۱۷۲۶_Chrome

نخستین نشست همایش الهیات خدمت به همت تشکل بانوان زباندان جامعة الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نخستین نشست همایش الهیات خدمت با عنوان «نقش ولی سانگو در تعاملات مذهبی و فرهنگی بین ایران و اندونزی در قرن ۱۵ میلادی» به همت تشکل بانوان زباندان جامعةالزهرا علیهاالسلام با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه شریف هدایت الله جاکارتای اندونزی و انجمن ادیان و مذاهب حوزه و با حضور اساتید فرهیخته داخل و خارج کشور برگزار شد.

حل مسئله مخاطب به منظور تعامل و گفتگوی موثر، نقش شخصیت‌های برجسته ایرانی از جمله مالک ابراهیم کاشانی (اولین والی سانگو) در مسلمان شدن مردم اندونزی (700 سال پیش) و لزوم بررسی نقش الگوهای موفق تاریخی به جامعه از جمله نکات کلیدی مطرح در این نشست بود.

گفتنی است، گزارش این نشست در سایت دانشگاه شریف هدایت الله جاکارتای اندونزی نیز منتشر شده است.