با حکم مدیر جامعه الزهرا

خانم غیوربابایی سرپرست مدیریت تحصیلات عمومی شد

بازدید مدیر جامعه الزهرا از مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری 6

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در حکمی سرکار خانم غیوربابایی را به سمت سرپرستی مدیریت تحصیلات عمومی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در بخشی از حکم انتصاب سرکار خانم ریحانه غیوربابایی آمده است:

نـظر به مراتب تعهد، تخصص و توانمندی های علمی و اجرایی سرکارعالی، به موجب این حکم به مدت یکسال بعنوان «سرپرست مدیریت تحصیلات عمومی جامعه الزهرا علیها‌السلام» منصوب می شوید.

انسجام و وحدت رویه در برنامه های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ... میان مدارس علمیه ذیل آن مدیریت؛ آگاهی بخشی و تقویت بنیه علمی طلاب جوان در جهت احیا، ترویج و تعمیق سنت‌های اصیل حوزوی؛ برنامه‌ریزی های کلان عملیاتی در راستای افزایشِ کیفیتِ فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی و تسهیل فرایند امر تعلیم و تربیت مورد تأکید است.

گفتنی است، در ساختار سازمانی جدید، مدیریت تحصیلات عمومی و مدیریت تحصیلات تکمیلی در معاونت آموزشی تربیتی لحاظ شده است.