فراخوان ثبت نام دوره بهار آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

اسلاید دوره بهار 1402

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از آغاز ثبت نام دوره بهار 1403 ویژه خواهران در رده‌های سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فهیمه باغ شیخی در گفتگو با واحد خبر بیان کرد: ثبت نام دوره بهار آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از اواسط بهمن 1402 آغاز شده و تا 2 اسفند ادامه خواهد داشت.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی افزود: دوره‌های این آموزشگاه تخصصی شامل مکالمه زبان‌های انگلیسی، عربی، کره، ترکی استانبولی، فرانسه، اسپانیایی و چینی بوده در کنار تدریس، هر 4 مهارت اصلی زبان و زیرمهارت‌های آن مورد هدف قرار گرفته و تقویت می‌شوند.

باغ شیخی اضافه کرد: در این دوره‌ها تأکید ویژه ای بر ارتقای مهارت مکالمه و روانی کلام وجود دارد، به گونه ای که زبان آموز بتواند براساس معیارهای استاندارد CEFR، پس از طی هر ترم از ساختارها و نکات جدید در مکالمات روزمره استفاده کند.

وی همچنین از برگزاری دوره‌های تخصصی آموزشی از جمله TTC (تربیت مدرس)،  IELTS(آیلتس)، TOEFL (تافل) MSRT (آزمون داوطلبان دوره دکتری)، Intensive Course (دوره فشرده)، Semi Intensive Course (دوره نیمه فشرده)،  Translation Course (فن ترجمه) و Speaking Course (دوره مکالمه) ویژه زبان آموزان منتخب و پس از گزینش علمی خبر داد.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی خاطرنشان کرد: بر اساس درخواست فراگیران، دوره ویژه شامل مکالمه عربی با لهجه عراقی جهت زائران کربلا و همچنین دوره تربیت مدرس(TTC) برگزار می‌شود.

باغ شیخی با اشاره به مزایا و فعالیت‌های این آموزشگاه تخصصی، عنوان کرد: برگزاری آزمون‌های جامع استاندارد به صورت کتبی و شفاهی، اعطای کارنامه و گواهی پایان دوره معتبر با مجوز رسمی از وزارت آموزش و پرورش، پیگیری مستمر و ارزیابی مداوم از وضعیت سطح علمی زبان آموزان توسط اساتید و کارشناسان مجرب آموزشگاه، ارتقای مداوم سطح کیفی آموزشی کلاس‌ها و غیره از جمله مزایای شرکت در دوره‌های این آموزشگاه هستند.

وی یادآور شد: شروع این دوره از اوایل اسفند است و آموزش این دوره بسته به تقاضای زبان آموزان به صورت کاملا حضوری، مجازی و یا تلفیقی (حضوری / مجازی) صورت می‌گیرد.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی با بیان اینکه ثبت نام به صورت غیرحضوری انجام می‌شود، گفت: علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر از اقدامات و دوره‌های آموزشگاه می‌توانند از طریق سایت https://hodaschools.ir/lan/?app=content&catid=0&itemid=1 اقدام کنند.