به گزارش روابط عمومی، مهندس حسین حدادی فام، ظهر امروز از بخش های مختلف آشپزخانه دیدار و از زحمات شبانه روزی کارکنان این بخش قدردانی کرد.
معاون منابع انسانی و پشتیبانی کیفت بالای مواد اولیه تهیه شده برای آشپزخانه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: ارائه خدمات و غذای با کیفیت مطلوب در گرو استفاده از مواد اولیه خوب و بهره مندی از آشپزان متبحر است که در این مجموعه بر هر دو عنصر تاکید شده است.
وی تمیزی و پاکیزگی محیط پخت غذا، ظروف، سالن غذاخوری و انبارهای نگهداری مواد اولیه را از ویژگی های منحصر به فرد آشپزخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام برشمرد و اظهار داشت: در کنار همه خدماتی که ارائه می شود تلاش فراوانی برای به حداقل رساندن دورریز غذا شده است و در این زمینه مجموعه آشپزخانه بسیار موفق بوده است.
در این بازدید آقای نیکوگفتار مسئول آشپزخانه گزارشی از روند فعالیت و تحولات صورت گرفته در راستای بهبود کیفی و کمی خدمات این بخش ارائه کرد.
گفتنی است، آشپزخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام با تهیه و پخت روزانه سه وعده غذایی و در هر وعده بین 600 تا هزار پرس غذا به ارائه خدمات به طلاب، اساتید و کارکنان این موسسه می پردازد. این بخش در مناسبت های خاص و سفارشات مراسمات ظرفیت پخت و ارائه 10 هزار پرس غذا را دارد.
نظرات