برگزاری دوره داروشناسی مقدماتی ویژه اعضای انجمن هلال احمر جامعه‌الزهرا(س)

انجمن هلال احمر جامعه الزهرا

کارشناس مسئول انجمن‌ها و تشکل های فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری دوره داروشناسی مقدماتی ویژه بانوان طلبه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم منصوره موحدی پور در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و ایام الله مبارک دهه فجر، با اشاره به فعالیت‌های طلاب در انجمن هلال احمر، عنوان کرد: مقدمات برگزاری دوره داروشناسی در انجمن هلال احمر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها فراهم شده است.

کارشناس مسئول انجمن‌ها و تشکل های فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: دوره داروشناسی با موضوع کاربرد و شناخت داروها روزهای پنجشنبه به مدت 5 جلسه 4 ساعته برگزار خواهد شد.

موحدی پور با بیان اینکه این دوره با تخفیف ویژه طلاب به مبلغ 160 هزار تومان برگزار می‌شود، افزود: طلاب جهت عضویت در انجمن هلال احمر و ثبت نام دوره، از طریق لینک https://eitaa.com/joinchat/3271884980Cca334b8f8c وارد گروه شده و اطلاعات لازم را کسب کنند.

کارشناس مسئول انجمن‌ها و تشکل‌های فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پایان، گفت: این دوره آموزشی از تاریخ 27 بهمن آغاز خواهد شد.