«آشنایی با فرق و جریان‌های انحرافی» ویژه اساتید همیار تربیتی جامعه الزهرا (س)

شهبازی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهبازیان در دهمین جلسه اساتید همیار تربیتی به تبیین موضوع «آشنایی با فرق و جریان‌های انحرافی» پرداخت.

به گزارش روابط عمومی، دهمین جلسه ضمن خدمت اساتید همیار با موضوع «آشنایی با فرق و جریان‌های انحرافی» از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این جلسه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهبازیان به معرفی برخی فرقه‌ها و آسیب شناسی آنها پرداخت. همچنین چالش‌ها و نظریات رقیب، مطالعات اسلامی در غرب، پروتستان‌ها، وهابیت و بهاییت، معنویت‌های نوپدید و غیره از دیگر موارد عنوان شده در این جلسه بودند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهبازیان در بحث مدعیان دروغین مهدویت، به تبیین مواردی چون وضعیت شناسی و گونه شناسی، علل و عوامل سیاسی، اقتصادی، فرامادی، فکری و فرهنگی در این عرصه، روش‌های مواجهه با جریان ها، مهارت‌های مقابله با فرق و مؤلفه‌ها و ویژگی‌های یک جریان انحرافی پرداخت.

استاد حوزه و دانشگاه همچنین به کلیدواژه‌های کاربردی در فرقه‌های معاصر مانند نائب خاص، واسطه فیض، هادی امت و رکن رابع اشاره کرد و توضیحاتی در این باره ارائه داد.