برگزاری نشست علمی  127 کنگره بین‌المللی «اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی»

نشست علمی برکات و آثار قلم

صد و بیست و هفتمین نشست از نشست‌های علمی کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) با موضوع «برکات و آثار قلم از منظر قرآن با تأکید بر اندیشه‌های امام خامنه ای مدظله العالی» در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، صد و بیست و هفتمین نشست از نشست‌های علمی کنگره بین‌المللی «اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی» با موضوع «برکات و آثار قلم از منظر قرآن با تأکید بر اندیشه‌های امام خامنه ای مدظله العالی» برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد یعقوب بشوی، مسئول کمیته بین الملل کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای مدظله العالی به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست، روز چهارشنبه، 15 آذر ۱۴۰۲، ساعت12:30 تا 14 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، ساختمان شهید مطهری، طبقه سوم، کلاس شماره 3/18 تشکیل می‌شود.

معاونت پژوهش و مدرسه مشکات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری دبیرخانه کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای مدظله العالی مسئول برگزاری این نشست علمی هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره به نشانی http://hamayesh.miu.ac.ir/khamenei/fa/ مراجعه کنید.