راه اندازی غرفه جامعه‌الزهرا(س) در نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مهاجرین استان قم

نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مهاجرین استان قم

نخستین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مهاجرین استان قم از ۲۲ تا ۲۵ مهرماه در مجتمع امام خمینی (ره) شهر قم دایر است.

به گزارش روابط عمومی، نخستین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مهاجرین استان قم در بخش‌های فرهنگی، اقتصادی، علمی، پژوهشی، عمرانی، اجتماعی، هنر و رسانه از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان است.

در این نمایشگاه، غرفه ای نیز به جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اختصاص یافته و دستاوردهای علمی پژوهشی طلاب بین الملل این مؤسسه علمی حوزوی ارائه می‌شود.

بیش از ۷٠ نخبه در حوزه صنعت، اقتصاد، علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری در این نمایشگاه حضور دارند و محصولات و دستاوردهای خود را ارائه می‌کنند.

نمایشگاه مذکور برای اولین بار در کشور و با همت اداره ‌کل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری قم و با حمایت سازمان ملی مهاجرت و سازمان راه اندازی شده است.

این نمایشگاه در مجتمع امام خمینی (ره) شهر قم، جنب گلزار شهدای علی ابن جعفر (ع) در انتهای خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان) قرار دارد.

نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های مهاجرین استان قم 1

نمایشگاه دستاوردهای مهاجران استان قم2