مدرسه علميه مشكات با همكاری اداره کل هماهنگی طلاب غيرايرانی جامعه‌الزهرا(س) برگزار كرد:

اولين نشست آنلاين بصيرت افزايی ويژه طلاب تانزانيا و كنيا

سلسله نشست بصیرت افزایی ویژه طلاب سواحلی زبان

اولين نشست آنلاين «تعامل فرهنگ اسلامی با نیازهای منطقه ای» از سلسله نشست­ های بصيرت افزايی ويژه طلاب تانزانيا و كنيا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، اولین نشست آنلاین «تعامل فرهنگ اسلامی با نیازهای منطقه ای» از سلسله نشست­ های بصیرت افزایی ویژه طلاب تانزانیا و كنیا از سوی مدرسه علمیه مشكات و با همكاری اداره کل هماهنگی طلاب غیرایرانی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این نشست، مسائل و شبهات اعتقادی با توجه به نیاز منطقه ای (دو كشور تانزانیا و كنیا) به زبان ساحلی توسط جناب آقای میثم صادق، استاد دانشگاه مورد تبیین و بررسی قرار گرفت كه با استقبال طلاب سواحلی زبان همراه شد.

این نشست پیش از شیوع بیماری كرونا به صورت حضوری برگزار می شد و از این پس، هر هفته طی 16 جلسه به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

دریافت تصویر خبر