پیام تبریک مدیر جامعه‌الزهرا(س) به فرمانده نیروی انتظامی استان قم

نیروی-انتظامی

سرکار خانم برقعی با ارسال پیامی، روز نیروی انتظامی را به فرمانده نیروی انتظامی استان قم تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، در این پیام آمده است:

كُونُواْ قَوّاَمِينَ لِلَّهِ شُهَدَآءَ بِالْقِسْط... براي خدا به داد برخيزيد و به عدالت شهادت دهيد... (مائده،8)

حضور ارجمند سرتیپ دوم پاسدار جناب آقای میرحیدری (زیدعزه)

فرمانده محترم نیروی انتظامی استان قم

سلام علیکم

با احترام و عرض تبریک به مناسبت میلاد با سعادت حضرت پیامبر اکرم (صلّی‌الله‌علیه‌وآله) و امام جعفر صادق (علیه‌السلام)، ضمن تقدیر و سپاسگزاری از حضور ارزشمند حضرتعالی در مراسم آیین آغاز سال تحصیلی جامعه‌الزهرا (علیهاالسلام)، بدین‌وسیله فرا رسیدن ۱۳ مهرماه، روز نیروی انتظامی را خدمت شما و مجموعه نیروی انتظامی استان قم تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

بدون تردید زحمات و تلاش‌های خالصانه، همراه با عزم، اقتدار و در عین حال عطوفت و مهربانی مجموعه نیروی انتظامی به عنوان عامل مهم در تامین آرامش و امنیت اجتماعی و اخلاقی استان، قابل ستایش و تقدیر است.

جامعه‌الزهرا (علیهاالسلام) به عنوان بزرگترین حوزه‌ علمیه خواهران در جهان تشیع با توجه به اهمیت مساله امنیت همچون گذشته آماده همکاری با همه نهادهای انقلابی از جمله نیروی انتظامی استان است تا همگام با بخش‌های فرهنگی و اجتماعی آن مجموعه تلاشگر، گامی در جهت تقویت بنیه دینی و فرهنگی خانواده‌ها و تامین امنیت ذهنی و فرهنگی اقشار مختلف به ویژه در مسئله حجاب و عفاف بانوان و دختران استان بردارد.

از درگاه خداوند منان، توفیقات روزافزون همراه با توجهات حضرت ولی‌عصر (عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) برای حضرتعالی و همکاران محترم مسئلت دارد.

سیّده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها