گزارش تصویری/ دوره کوتاه‌مدت آموزشی مهارتی«راه روشن» ویژه طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا(س)

راه روشن 2773

دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «راه روشن» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «راه روشن» از سوی مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی در سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این دوره که به مدت سه روز در حال برگزاری است، بیش از 130 طلبه جدیدالورود سطح دو مدارس علمیه مؤمنات و فائزات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارند و در برنامه ای رویدادمحور به فعالیت می پردازند.

مراسم اختتامیه این دوره با حضور سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز جمعه 5 اسفند در حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.