ثبت نام دوره های عمومی و تخصصی تبلیغ تا 31 شهریورماه

دوره مهارت های عمومی شمیم-402-Recovered

دوره های پاييزه اداره کل تبلیغ با هدف توانمندسازی مبلغان و طلاب برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ با هدف توانمندسازی مبلغان و طلاب سطح 2 و 3 دوره های عمومی و تخصصی تبلیغ را به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار مي کند.

مدح ورثا، سخنوري، كلاسداري، ارتباطي، بيان احكام، رسانه، پاسخگويي عناوین دوره های عمومی و تربيت مبلغ امامت، تربيت مبلغ مهدويت، تربيت مبلغ زبان اشاره، تربيت مبلغ نقد وهابيت، تربيت مبلغ عفاف و حجاب، تربيت مبلغ مباحث زن و خانواده، تربيت مبلغ نماز، فرقه شناسی و نقد مدعیان دروغین از دوره های تخصصی است که به صورت آنلاين، آفلاين و حضوري برای علاقه مندان برگزار می شود.

هزینه ثبت نام در دوره های عموی مجازی 50 هزار تومان، دوره های عمومی حضوری 70 هزار تومان و دوره های تخصصی 100 هزار تومان می باشد.

مکان ثبت نام ولینک ورود به دوره های مجازی و نحوه واریز وجه متعاقبا اطلاع رسانی می شود.

زمینه تشکیل پرونده تبلیغی در اداره مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام برای طلاب این موسسه، امکان استفاده از دوره‌های آموزشی و مهارتی هدفمند و کاربردی و فعال شدن پرونده مرکز خدمات از مزایای شرکت در این دوره هاست.

آغاز دوره هاي عمومي اواخر مهرماه 1402 خواهد بود و زمان برگزاری دوره هاي تخصصي متعاقبا اطلاع رساني انجام خواهد شد.

علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر به سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir/Account/Login مراجعه نمایید.