با حضور طلاب سطح سه مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی؛

کارگاه «شیوه‌های انتخاب موضوع پایان‌نامه» برگزار شد

کارگاه شیوه های انتخاب موضوع پایان نامه

کارگاه «شیوه‌های انتخاب موضوع پایان‌نامه» با حضور 25 نفر از طلاب سطح سه مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه «شیوه‌های انتخاب موضوع پایان‌نامه» از سوی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی ویژه طلاب سطح سه این مرکز برگزار شد.

در این کارگاه که 25 طلبه که در حال انتخاب موضوع برای پایان‌نامه سطح سه هستند، حضور داشتند و سرکار خانم طاهره ماهروزاده مدیر مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی به تبیین این موضوع پرداخت.

مدیر مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی اظهار داشت: انتخاب موضوع پایان‌نامه یکی از چالش‌های اصلی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری است.

ماهروزاده با اشاره به شیوه انتخاب موضوع پایان‌نامه، تصریح کرد: برای بدست آوردن یک عنوان مناسب برای پایان‌نامه به صورت روشمند ۷۰ ساعت مطالعه لازم است.

وی با بیان اینکه 10 مرحله برای انتخاب عنوان مناسب پایان‌نامه وجود دارد، گفت: شیوه مطالعه اجمالی و ثبت در جدول فهرست، مطالعه و چگونگی بدست آوردن عنوان نو و بدیع از اهم مراحل است.