آغاز سومین روز دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی «راه روشن»

راه روشن خانم جلالی

سومین و آخرین روز دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «راه روشن» آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، سومین روز دوره کوتاه مدت آموزشی مهارتی طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «راه روشن» از سوی مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی در سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها آغاز شد.

در این دوره که به مدت سه روز در حال برگزاری است، بیش از 130 طلبه جدیدالورود سطح دو مدارس علمیه مؤمنات و فائزات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارند و در برنامه ای رویدادمحور به فعالیت می پردازند.

نخستین برنامه این روز، آشنایی با ضوابط و آیین نامه‌های آموزشی است که با حضور خانم جلالی، معاون آموزشی مدرسه علمیه مؤمنات برگزار شد.

برگزاری تریبون آزاد با موضوع «مدیریت نقش‌های زنانه» با محوریت دوراهی های زنانه و انتخاب‌های طلایی از جمله برنامه‌های امروز است.

مراسم اختتامیه این دوره با حضور سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها عصر امروز در حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.