معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام کرد:

فراخوان پویش «شناسایی چالش‌ها و مسائل موجود در نگارش آثار علمی و ارائه راهکارهای نوآورانه»

پویش رویداد پژوهش

پویش «شناسایی چالش‌ها و مسائل موجود در نگارش آثار علمی (طرح، مقاله، پایان نامه و رساله) و ارائه راهکارهای نوآورانه» در راستای برگزاری دومین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، فراخوان پویش «شناسایی چالش‌ها و مسائل موجود در نگارش آثار علمی (طرح، مقاله، پایان نامه و رساله) و ارائه راهکارهای نوآورانه» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این پویش در راستای برگزاری دومین رویداد پژوهشی راه اندازی شده است و از همه اساتید، پژوهشگران و طلاب دعوت بعمل می‌آورد تا ایده‌ها و نظرات خود را در رابطه با شناسایی و طبقه‌بندی چالش‌ها و مسائل موجود برای بررسی در رویداد سال جاری ارائه کنند.

علاقه مندان تا تاریخ 3 مرداد ماه 1402 از طریق سامانه http://forms.jz.ac.ir/f_48/ نظرات و ایده‌های خود را به اشتراک بگذارند.