برگزاری کارگاه مجازی امام‌شناسی با محوریت خطبه غدیر

64a148c0357f5

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری کارگاه مجازی امام شناسی با محوریت خطبه غدیر همزمان با ایام عید سعید غدیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه شریفی در گفتگو با واحد خبر، با توجه به اهمیت تقویت بنیان های معرفتی طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه به برگزاری کارگاه مجازی امام شناسی اشاره کرد و اظهار داشت: این دوره‌ در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از 18 تا 28 تیر1402 ساعت 17 تا 18:30 در 10 جلسه به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: شرکت کنندگان این دوره از حضور حجت‌الاسلام والمسلمین روستایی و حجت‌الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم اساتید برجسته قرآنی بهره‌مند شده و در پایان دوره، مدرک رسمی دریافت خواهند کرد.

شریفی در پایان یادآور شد: علاقه مندان تا پایان روز 17 تیر فرصت دارند با ارسال نام و نام خانوادگی و کدتحصیلی خود به آی دی @jahan81 در ایتا ارسال نموده یا در ساعات اداری با شماره های 32112548 و 32112495 تماس بگیرند.