معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

کرسی ترویجی «تحليل مضمون نقش يزيد در شهادت امام حسين عليه‌السلام»

کرسی 44

چهل و چهارمین کرسی ترویجی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «تحليل مضمون نقش يزيد در شهادت امام حسين عليه‌السلام (براساس نظر خانم وچیا والیری)» به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، چهل و چهارمین کرسی ترویجی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «تحليل مضمون نقش يزيد در شهادت امام حسين عليه‌السلام (براساس نظر خانم وچیا والیری)» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

سرکار خانم صغری فهیمی، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ارائه‌دهنده این کرسی ترویجی است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین اکبر روستائی، معاون پژوهش مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولیّ‌عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف به عنوان ناقد این جلسه حضور دارد.

همچنین سرکار خانم نجمه صالحی، پژوهشگر و دبیر انجمن علمی پژوهشی تاریخ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دبیر علمی این کرسی را به عهده دارد.

این کرسی ترویجی روز چهارشنبه 31 خرداد 1402، ساعت 10 تا 12 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، ساختمان کتابخانه، معاونت پژوهش، سالن جلسات طبقه سوم برگزار می‌شود.

همچنین امکان حضور مجازی برای علاقه‌مندان فراهم شده که می‌توانند از طریق سامانه https://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy در این کرسی ترویجی شرکت کنند.