اطلاعیه راهپیمایی و بزرگداشت شصتمین سالگرد قیام خونین یوم الله 15خرداد

قیام 15 خرداد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم به مناسبت فرا رسیدن شصتمین سالروز قیام تاریخ ساز مردم قم در یوم الله 15خرداد اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم به مناسبت فرارسیدن شصتمین سالروز قیام تاریخ ساز مردم قم در یوم الله 15خرداد اطلاعیه ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

پانزدهم خرداد، روز حماسه و تولد جدید اسلام و مسلمانان و ضامن استقلال کشور است که با حضور به هنگام مردم غیور قم در حمایت از مرجعیت و روحانیت انقلابی رقم خورد و هرگز از خاطره‌ها محو نخواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از امّت حزب الله، تاریخ‌ساز و حماسه‌آفرین قم برای شرکت در راهپیمائی و مراسم بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد و طلایه‌داران نهضت اسلامی در شصتمین سالگرد قیام تاریخ‌ساز یوم الله 15 خرداد دعوت می‌کند.

مراسم راهپیمایی بزرگداشت قیام 15 خرداد روز دوشنبه ساعت ٩:٣٠ صبح از بیت تاریخی امام خمینی (ره) تا حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.