تسلیت مدیر جامعه‌الزهرا(س) در پی درگذشت سرکار خانم جلیل پور

تسلیت6

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پیامی درگذشت سرکار خانم جلیل پور مسئول فرهنگی تربیتی مدرسه علمیه مؤمنات را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی در پیامی، درگذشت سرکار خانم رحیمه جلیل پور مسئول فرهنگی مدرسه علمیه مؤمنات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر درگذشت مرحومه مغفوره سرکار خانم رحیمه جلیل پور از همکاران عزیز جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها موجب تأثر و تألم فراوان گردید.

این بانوی مؤمنه به عنوان مسئولی بااخلاق، متواضع، صبور، دلسوز و پیگیر مشکلات طلاب، خدمات ارزشمندی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها داشته است و در شب ولادت حضرت صاحب الزمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف دعوت حق را لبیک گفت.

اینجانب رحلت این بانوی فاضله را به خانواده محترم ایشان، همه طلاب و همکاران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به ویژه مدرسه علمیه مؤمنات تسلیت گفته و از خداوند متعال برای ایشان علو درجات و همجواری با اولیای الهی و برای بازماندگان صبر و اجر فراوان مسئلت دارم.

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها».