انتصاب «دبیر اجرایی چهارمین همایش کتاب سال بانوان»

انتصاب

سرکار خانم صالحی از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان دبیر اجرایی چهارمین همایش کتاب سال بانوان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی، مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور حکمی، سرکار خانم نجمه صالحی را به عنوان «دبیر اجرایی چهارمین همایش کتاب سال بانوان» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم بر لزوم برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری پویا جهت معرفی همایش ملی کتاب سال بانوان، اهداف و برنامه‌های کلان و ارائه گزارش دستاوردهای سنوات گذشته و ارتباط گسترده با سایر نهادهای علمی پژوهشی و جذب و هدایت آثار بانوان فرهیخته تأکید شده است.

چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری نهادهای علمی مختلف برگزار می‌شود. پژوهشگران برای ارسال آثار خود به نشانی www.ketabebanovan.ir مراجعه کرده و از طریق پنل شخصی، آثار خود را ارسال کنند.