برگزاری نشست «نظام واره سبک زندگی حوزه و روحانیت»

صدقی و مقدم

نشست «نظام واره سبک زندگی حوزه و روحانیت» با حضور دکتر صدقی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست «نظام واره سبک زندگی حوزه و روحانیت» در نخستین روز دومین پیش رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «الگوسازی سبك زندگی بانوی مسلمان» در سالن اجتماعات آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

آقای محمد باقر صدقی استاد و پژوهشگر حوزه در این نشست به تعریف نظام واره و نحوه تدوین آن پرداخت و در ادامه با اشاره به لزوم پژوهش‌های تیمی در عرصه های دینی، به مسائل اصلی در حوزه و روحانیت اشاره کرد.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی اکبر مقدم، استاد و پژوهشگر مرکز پژوهشی مبنا به تبیین موضوع «نظام واره حوزه و روحانیت و سبک زندگی؛ چالش‌ها، بایدها و نبایدها» پرداخت.

استاد و پژوهشگر مرکز پژوهشی مبنا با اشاره به اینکه در نظام واره، نگاه شبکه ای نسبت به یک مسئله وجود دارد، گفت: ما برای پرداختن به هر موضوعی با شبکه ای از مسائل روبرو هستیم که باید همه این مسائل را برای رسیدن به یک هدف در نظر گرفت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مقدم در ادامه به سبک زندگی روحانیت و خدامحوری در سبک زندگی اسلامی اشاره کرد و مسائل پیرامون این موضوع را مورد بحث و بررسی قرار داد.

دکتر صدقی

حجت الاسلام مقدم