تمدید پیش ثبت نام دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی تا 25 خرداد

چاپ-معارف

دانش‌آموزان دختر متولد نیمه دوم 1387 و نیمه اول 1388 می‌توانند در دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی ثبت نام نمایند.

به گزارش روابط عمومی، آقای علیرضا کبیری، مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به درخواست برخی خانواده ها برای تمدید مهلت پیش ثبت نام مجتمع آموزشی تربیتی هدی برای سال تحصیلی 1404-1403، عنوان کرد: فرایند پیش ثبت نام دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی تا روز جمعه 25 خرداد 1403 تمدید شد.

وی ادامه داد: دانش آموزان دختر متولد نیمه دوم 1387 و نیمه اول 1388 می‌توانند در این دبیرستان ثبت نام نمایند.

مدیر مجتمع آموزشی تربیتی دخترانه هدی اضافه کرد: زمان برگزاری آزمون علمی ورود به دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی روز پنجشنبه 31  خرداد 1403 ساعت 7 صبح خواهد بود.

کبیری تصریح کرد: پیش‌ثبت‌نام مدارس هدی به صورت الکترونیک و از طریق نشانی http://www.hodaschools.ir   و ورود به سامانه پیش‌ثبت‌نام انجام می‌شود.