دعوت به حضور طلاب در همایش «مبلغان بشر دوستی»

همایش مبلغان بشردوستی1

همایش «مبلغان بشر دوستی» به مناسبت هفته جمعیت هلال احمر در مدرسه عالی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم داود الموسوی از برگزاری همایش مبلغان بشر دوستی از سوی سازمان هلال احمر استان قم خبر داد.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: در آستانه فرارسیدن هفته هلال احمر، نهاد نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با همکاری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حوزه‌های علمیه همایشی را باعنوان همایش مبلغان بشر دوستی برگزار می‌کند.

داود الموسوی گفت: از تشکیل انجمن هلال احمر در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دو سال می‌گذرد و طلاب در این انجمن در حال فعالیت و گذراندن دوره‌های آموزشی هستند.

وی خاطرنشان کرد: این انجمن نقشی عمده در غنی‌سازی اوقات طلاب داشته و امروز شاهد فعالیت‌های طلاب انجمن هلال احمر در عرصه‌های مختلف اجتماع هستیم.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: از طلاب فعال در انجمن هلال احمر یا علاقه مند به فعالیت های بشر دوستانه دعوت به می‌کنیم جهت و دریافت دعوتنامه حضور در همایش به اداره کل امور فرهنگی مراجعه کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد:این همایش در روز شنبه 23 اردیبهشت ماه 1402 ساعت 16:30 در مدرسه عالی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.