اداره کل تبلیغ برگزار می‌کند:

دوره مقدماتی «تربیت مبلغ زن و خانواده» ویژه طلاب و مبلغان ساکن قم

تربیت مبلغ زن و خانواده

دوره مقدماتی «تربیت مبلغ زن و خانواده» ویژه طلاب و مبلغان ساکن قم به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره مقدماتی «تربیت مبلغ زن و خانواده» از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب و مبلغان ساکن قم برگزار می‌شود.

شرایط ثبت نام در این دوره شامل اتمام سطح 2، و داشتن حداقل 2 سال سابقه تبلیغی است.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 15 اردیبهشت است و این دوره از 21 اردیبهشت به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

اولویت شرکت در دوره تخصصی و تربیت مدرس زن و خانواده، تشکیل پرونده تبلیغی در اداره مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها (برای طلاب این مرکز)، استفاده از دوره‌های آموزشی و مهارتی هدفمند و کاربردی و همچنین فعال شدن پرونده مرکز خدمات(طلاب حضوری) از جمله مزایای شرکت در این دوره است.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir  مراجعه کنند.

طلاب تحصیلات تکمیلی جهت ثبت نام با شماره تلفن 32112669 تماس گرفته و یا به آدرس دفتر فرهنگی تحصیلات تکمیلی به نشانی آموزشگاه امام رضا(ع)، طبقه همکف ساختمان شهید قدوسی، سرکارخانم کارشناس مراجعه کنند.