درخشش طلاب جامعه‌الزهرا(س) در هجدهمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت

دکترین مهدویت

طلاب و پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در هجدهمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی، طلاب و پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در هجدهمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت افتخار آفریدند.

در این کنفرانس بین المللی، سرکار خانم حليمه خرم نسب دبیر انجمن علمی پژوهشی مهدویت در معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها به عنوان برگزیده مهدی یاوران انتخاب و تجلیل شد.

سرکار خانم زهرا سعیدی، طلبه سطح ۴ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مقاله‌ای مشترک با سرکار خانم ارجمند در هجدهمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت مقاله خود را به صورت شفاهی ارائه داد.

خانم آسیه آخوند قرقی طلبه سطح ۴ ، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، خانم هانیه کثیری عسکرانی طلبه سطح ۲ و خانم معصومه حیدری طلبه سطح ۲ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از دیگر طلاب این مؤسسه علمی حوزوی هستند که به ارائه شفاهی مقالات خود پرداختند.

جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، این موفقیت را به اساتید و پژوهشگران تبریک و تهنیت گفته و برای ایشان و سایر پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها توفیقات روزافزون را مسئلت می‌نماید.