همایش سالانه حافظان قرآن کریم جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

همایش حافظان قرآن

اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همزمان با همایش سالانه حفظ قرآن کریم، جشن فارغ التحفیظی تعدادی از حفاظ را روز پنجشنبه، 4 اسفند برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم رسل کرباسی در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و شعبان، عنوان کرد: اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با استعانت از پروردگار متعال، درنظر دارد همایش بزرگ حافظان قرآن کریم را با هدف شناسایی  وگردهمایی سالانه حفاظ مجموعه بزرگ جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار کند.

رئیس اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: ایجاد انگیزه و اشتیاق  مضاعف به حفظ آیات قرآن کریم همزمان با برگزاری جشن فارغ التحفیظی تعدای از حافظان قرآن کریم مجموعه که طی چهار سال موفق به اتمام دوره حفظ کل قرآن کریم گشته اند، از مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش سالانه است.

کرباسی با بیان اینکه همایش بزرگ حافظان قرآن کریم ویژه طلاب، اساتید و کارکنان حافظ قرآن کریم مجموعه است، از همه حافظان قرآن کریم قرآن کریم در مجموعه بزرگ جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها دعوت کرد در این همایش باشکوه شرکت کنند.

وی اعلام کرد: این همایش روز پنجشنبه، 4 اسفند، ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی با حضور سرکار خانم شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

رئیس اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: تقدیر از اساتید و حافظان برتر قرآن کریم، سخنرانی یکی از اساتید برجسته حفظ قرآن کریم و مولودی خوانی از جمله برنامه‌های این همایش است.