بازدید مدیر جامعه‌الزهرا(س) از جامعه نعیمیه

جامعه نعیمیه 3

سرکار خانم برقعی و هیئت همراه از جامعه نعیمیه پاکستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه از جامعه نعیمیه بازدید و با مسئولان این مدرسه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، دکتر راغب نعیمی مدیر مدرسه آقایان و خانم نبیره عندلیب مدیر مدرسه بانوان توضیحاتی پیرامون این مدرسه که ویژه طلاب خواهر و برادر اهل سنت است، ارائه کردند.

در ادامه، خانم سیده زهره برقعی به تشریح فعالیت‌های علمی آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مقاطع تحصیلی این مؤسسه علمی حوزوی پرداخت.

وی به برگزاری همایش بانوان تأثیر گذار در ایران و جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اشاره کرد و اظهار داشت: بانوان تأثیرگذار جهان در این همایش با فعالیت‌های بانوان ایرانی در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و غیره آشنا شدند و فهمیدند بانوان در ایران هیچ محدودیتی برای فعالیت در این عرصه‌ها ندارند.

جناب آقای نعیمی در پایان از مسئولان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دعوت کرد تا با فرهنگ پاکستان آشنا شوند، مسئولان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز برای میزبانی از ایشان جهت حضور و آشنایی بیشتر با ایران اعلام آمادگی کردند.