دفاع از پایان نامه «نقش تربیتی ایمان در مواجهه با بیماری و مصیبت با تأکید بر صحیفه سجادیه»

جلسه دفاعیه روز دوشنبه 20 اردیبهشت ساعت 12

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «نقش تربیتی ایمان در مواجهه با بیماری و مصیبت با تأکید بر صحیفه سجادیه» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تعلیم و تربیت اسلامی با موضوع «نقش تربیتی ایمان در مواجهه با بیماری و مصیبت با تأکید بر صحیفه سجادیه» با ارائه سرکار خانم زینب رئیسی نافچی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین امیر بنی عصار، استاد راهنما و سرکار خانم محترم قوی، استاد مشاور این پایان‌نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مهدی زاده داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز سه شنبه 20 اردیبهشت ساعت 12 به صورت حضوری در سالن دفاعیه ساختمان شهید قدوسی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.