«6410 روز اسارت» فیلم راه یافته به بخش مستند جشنواره فیلم فجر

1401110515060672326900384

فیلم مستند «6410 روز اسارت» به کارگردانی طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به بخش مستند چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر راه پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی، فیلم «6410 روز اسارت» به کارگردانی طلبه جامعه الزهرا به بخش مستند چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر راه پیدا کرد.

در این جشنواره، 6 اثر به مرحله داوری راه یافتند که فیلم «6410  اسارت» یکی از موفق‌ترین فیلم‌های راه یافته بود.

این فیلم به کارگردانی خانم زهره نجف زاده طلبه و دانش آموخته جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ساخته شده است.

این طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها پیشتر در جشنواره هنرهای آسمانی هم جایزه منتخب هیات داوران را گرفته و به بخش مسابقه فیلم حقیقت که بزرگترین فستیوال فیلم مستند ایران است، راه پیدا کرده است.

گفتنی است، این فیلم تجربه اول کارگردانی خانم نجف زاده است که این موفقیت را به ایشان تبریک عرض می‌کنیم.

فیلم مستند «6410 روز اسارت» به مدت 85 دقیقه، روایتی از زندگی شهید حاج حسین لشگری و همسرشان منیژه لشگری است که حدوداً از اواخر سال ۹۹ ساخت آن آغاز شد. در اواخر سال ۱۴۰۰ تولید این مستند به پایان رسید.

چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن برگزار می‌شود.