مراسم میهمانی لاله‌ها و گلباران و عطرافشانی مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا(س)

مراسم گلباران و عطرافشانی مزار شهدای گمنام8

مراسم میهمانی لاله‌ها با گلباران و عطرافشانی مزار سه شهید گمنام جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم برقعی و جمعی از کارمندان این مجموعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم گلباران و عطرافشانی مزار سه شهید گمنام جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «مراسم میهمانی لاله‌ها» امروز پنجشنبه 13 بهمن و در ایام الله دهه مبارک فجر برگزار شد.

در این مراسم که از سوی اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، خانم سیده زهره برقعی، مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و جمعی از معاونان، مدیران، اساتید و کارمندان مجموعه حضور داشتند و پس از برگزاری درس اخلاق کارمندی از حسینیه امام خمینی(ره) به سمت مقبره الشهدا حرکت کردند.

مداحی جناب آقای آبیار مداح اهل بیت علیهم‌السلام و حضور جمعی از دانش آموزان دوره دوم دبستان هدی زینت بخش این برنامه بود.

در این مراسم، شرکت کنندگان ضمن قرائت فاتحه، اهدای گل و عطرافشانی به مقام شامخ شهیدان والامقام ادای احترام کردند و یاد و خاطره رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدا را گرامی داشتند.

شرکت کنندگان در این مراسم  با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و شهیدان تجدید میثاق کردند.