برگزاری دوره آموزشی تبلیغی «خوانش دقیق بیانیه گام دوم انقلاب»

دوره خوانش بیانیه گام دوم انقلاب

فراخوان شرکت در دوره آموزشی تبلیغی «خوانش دقیق بیانیه گام دوم انقلاب» ویژه مبلغان دغدغه‌مند و فعال استان قم به صورت حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره آموزشی «خوانش دقیق بیانیه گام دوم انقلاب» از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری موسسه انقلاب اسلامی و دفتر نشر معارف برگزار می‌شود.

فراخوان این دوره آموزشی تبلیغی در آستانه ایام الله دهه فجر و در راستای جهاد تبیین و منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی اعلام شد.

این دوره ویژه مبلغان دغدغه‌مند و فعال استان قم با شرایط آشنایی با اندیشه رهبر معظم انقلاب، حداقل اتمام سطح 2 و تعهد شرکت در طول دوره در نظر گرفته شده است.

علاقه مندان تا 15 بهمن 1401 می‌توانند با مراجعه سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir  برای ثبت نام اقدام کنند.