فراخوان شرکت در دوره تبلیغی «معارف انقلاب اسلامی»

دوره تبلیغی معارف اسلامی

دوره تبلیغی «معارف انقلاب اسلامی» ویژه مبلغان دغدغه مند و فعال استان قم در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری موسسه انقلاب اسلامی و دفتر نشر معارف و همزمان با ایام الله دهه فجر، دوره آموزشی تبلیغی «معارف انقلاب اسلامی» را برگزار می‌کند.

این دوره ویژه مبلغان دغدغه مند و فعال استان قم است و سرفصل‌های این دوره را موضوعاتی چون ضیاء امین (هم‌افقی با ولی جامعه)، منظومه فکری امامین انقلاب، بیانیه گام دوم انقلاب، منظومه عملکردی رهبر معظم انقلاب، منطق کارآمدی انقلاب اسلامی، جهاد تبیین و روش تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب تشکیل می‌دهد.

آشنایی با اندیشه رهبر معظم انقلاب، حداقل اتمام سطح 2 و شرکت متعهدانه در طول دوره از جمله شرایط مبلغان این دوره تبلیغی است.

این دوره در بازه زمانی 17 بهمن تا 24 اسفند روزهای زوج ساعت 14:30 تا 17:30 به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

علاقه مندان تا 15 بهمن فرصت دارند جهت ثبت نام به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir  مراجعه کنند.