برگزاری دوره موسیقی شناسی با رویکرد نقد و تحلیل کمپانی‌های کیپاپ ویژه مبلغان مدارس

دوره موسیقی کیپاپ

مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری دوره موسیقی شناسی بارویکرد نقد و تحلیل کمپانی‌های کیپاپ با حضور 120 مبلغ دانش آموزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه بهرامی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره موسیقی شناسی بارویکرد موسیقی کره ای و نقد و تحلیل کمپانی های کیپاپ به مدت دو روز در دو نوبت صبح و عصر ویژه مبلغان دانش آموزی طرح امین برگزار شد.

مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: با توجه به استقبال مبلغان و تکمیل ظرفیت ثبت نام، این دوره در چند مرحله برگزار می‌شود که در نخستین مرحله این دوره، 120 نفر از مبلغان مدارس متوسطه حضور داشتند.

بهرامی تصریح کرد: با توجه به هجمه وسیع فرهنگی و برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن، برگزاری دوره‌های دانش افزایی مشابه این دوره برای مبلغان امین ضروری است.

وی، ارتقای سطح علمی مبلغان امین، بروزرسانی اطلاعات و کارآمدی تبلیغ در مدارس را  از اهداف اصلی این دوره دانست و در پایان گفت: زمان برگزاری مراحل بعدی این دوره به ثبت‌نام‌کنندگان اطلاع رسانی خواهد شد.