مراسم افتتاحیه طلاب جدیدالورود مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س)

مراسم افتتاحیه طلاب جدیدالورود

مراسم افتتاحیه طلاب جدیدالورود مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم افتتاحیه طلاب جدیدالورود عمومی و تکمیلی مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام روز پنجشنبه 8 مهر از سوی واحد فرهنگی تربیتی این مرکز به صورت مجازی برگزار شد.

در این مراسم سرکار خانم صدیقه حاجی پور، مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری ضمن خوشامدگویی به طلاب جدید، به تبیین جایگاه علمی و اخلاقی بانوان طلبه پرداخت.

سپس طلاب جدیدالورود از سخنان سرکار خانم طاهره حیدری مجد استاد اخلاق حوزه در راستای تبیین نقش، جایگاه و رسالت طلاب در اجتماع و نیز انتظار مردم از ایشان، بهره مند شدند.

در ادامه، سرکار خانم خداشناس معاون آموزشی- پژوهشی مرکز، نکاتی مهم و کلیدی پیرامون آموزش را توضیح داد. همچنین سرکار خانم صافی مدیر اداره محتوا، نسبت به موارد فنی و محتوایی این بخش مواردی را بیان کرد.

در پایان سرکار خانم ازناوی جانشین معاون فرهنگی- تربیتی مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری، برنامه‌های پیش رو در این بخش را تبیین کرد.

با توجه به استقبال طلاب از این برنامه و طرح مباحث فراوان، مقرر شد سوالات ایشان در اسرع وقت توسط کارشناسان مربوطه پاسخ و در کانال های مرکز بارگذای شود.