دیدار طلاب جامعه الزهرا با خانواده شهید قاسم غریب

دیدار با خانواده شهید غریب

همسر شهید غریب، نماز اول وقت، استمرار بر انجام مستحبات و خودسازی را از ویژگی های این شهید مدافع حرم عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی، طلاب خوابگاهی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها امروز میهمان خانواده شهید مدافع حرم بودند.

در این برنامه که به همت اداره کل فرهنگی با همکاری واحد فرهنگی سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام برگزار شد، همسر شهید مدافع حرم، قاسم غریب به بیان ویژگی های اخلاقی و شخصیتی این شهید جلیل القدر پرداخت.

سرکار خانم اعظم سادات حسینی عشق به شهادت را از ویژگی های خاص این شهید برشمرد و گفت: قاسم علاقه خاصی به مداحی داشت و همیشه در اشعار خود جمله شهادت آرزومه را مکرر تکرار می کرد و در نماز شب رزق شهادت را از خداوند خواستار بود.

وی گفت: ازجمله خصوصیات بارز شهید غریب اهتمام به نماز اول وقت، انجام مستحبات و استمرار در خودسازی بود.

همسر شهید غریب ادامه داد: او از نظر اخلاقی بسیار مهربان و دلسوز بود و سعی می‌کرد به همه کمک کند و در انجام کارها و فعالیت هایش نیز بسیار مراقب بود تا بر اساس شرع باشد.

گفتنی است؛ شهید قاسم غریب در یگان ویژه صابرین تهران فعالیت داشت. وی در مناطق مرزی در مبارزه با گروه های انحرافی پژاک و منافقان داخلی مجاهدانه خدمت کرد و در یکی از ماموریت ها از ناحیه یک چشم جانباز شده بود و در نهایت ۲۱ تیر سال ۹۴ در تدمر سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد.