برگزاری مصاحبه علمی دومین دوره تربیت مبلغ زباندان

مصاحبه مبلغ زباندان

مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری مصاحبه علمی دومین دوره تربیت مبلغ زباندان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سرکار خانم معصومه بهرامی در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به برگزاری مصاحبه علمی دومین دوره تربیت مبلغ زباندان، عنوان کرد: دوره اول تربیت تخصصی مبلغ زباندان با همکاری موسسه رسالت با موفقیت 10 نفر از مبلغان در این دوره به پایان رسید که در حال حاضر در عرصه های مختلف مشغول فعالیت هستند.

مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: توانمندی و سطح علمی شرکت کنندگان در دوره دوم، موفقیت در آزمون کتبی عمومی و تخصصی و سنجس مصاحبه علمی به زبان انگلیسی خواهد بود.

بهرامی ضمن دعوت از برگزیدگان جهت شرکت در دوره دوم تربیت مبلغ زباندان، تصریح کرد: با توجه به نیاز جامعه به مبلغان زباندان، این اداره ثبت نام از داوطلبان را تا 30 آذر تمدید کرده است.