«لبنان و تحولات منطقه» موضوع دهمین نشست‌ کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی

نشست کشورشناسی لبنان

دهمین نشست از سلسله نشست‌های کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی با موضوع «لبنان و تحولات منطقه» از سوی دفتر بین‌الملل برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دهمین نشست از سلسله نشست‌های کشورشناسی و رصد مسائل بین‌المللی با موضوع «لبنان و تحولات منطقه» روز چهارشنبه 2 آبان ساعت ۱۰:۱۵ تا 12 در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

جناب آقای عباس خامه‌یار، رایزن فرهنگی پیشین جمهوری اسلامی ایران در لبنان، قطر و کویت در این نشست به تبیین این موضوع می‌پردازد.

در این نشست که از سوی دفتر امور بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود، همراه با قرائت زیارت عاشورا است.

دفتر امور بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با هدف شناسایی نیازهای علمی و فرهنگی کشورهای مختلف برای برنامه ریزی دقیق درسی مبتنی بر این نیازها، سلسله نشست‌هایی را به صورت دوره ای برگزار می‌کند.