دوره ارتقاء و کارآمد سازی دروس فقه و اصول برگزار می شود

401-08-12- دوره کارآمد_سازي دردروس فق

دوره پودمانی کارآمدسازی در دروس فقه و اصول برای خواهران دانش‌پژوه در دو مقطع سطح 3 و 4 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی دوره ارتقاء و کارآمد سازی در دروس فقه و اصول را در بسته آموزش‌های پاییزی این مرکز برگزار می‌کند.

این دوره با رویکرد آموزش پژوهش‌محور و با محتوای بررسی ادبی متون فقهی، علوم مورد نیاز مجتهد و کلیات علم فقه از سلسله دروس فقه و اصول در «حوزه آزاد» این موسسه علمی است.

دوره پودمانی کارآمدسازی در دروس فقه و اصول، با راهبری سرکارخانم سیفی برای خواهران دانش‌پژوه در دو مقطع سطح 3 و 4 حوزه، روزهای سه شنبه از ساعت 8 تا 10 در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر با شماره های ۰۲۵۳۲۱۱۲۰۸۱ و ۰۲۵۳۲۱۱۲۰۸۲ تماس بگیرند.